Interlashing - securing the world

U kan als klant bij Interlashing terecht voor één specifieke dienst met betrekking tot uw lading, maar wij kunnen ook een combinatie van diensten aanbieden waardoor het voor u als klant een stuk makkelijker wordt.

In de transportsector moet u als klant binnen uw logistieke keten vaak een beroep doen op verschillende partijen om uw lading van punt A naar B te krijgen. Door een beroep te doen op Interlashing wordt uw logistieke keten kleiner, korter en goedkoper omdat wij alles in huis hebben om uw lading te zekeren voor transport.

Interlashing verzorgt sinds 2006 vanuit de haven van Vlissingen een uitgebreid scala aan diensten t.b.v. het zeevast zetten van ladingen. Ons werkgebied zijn voornamelijk de Nederlandse en Belgische havens. Uiteraard kunnen wij ook daarbuiten voor u aan de slag.

Een professioneel opgeleid en flexibel team van meer dan 30 medewerkers staat 24 uur per dag klaar om op een goed voorbereide en veilige manier het succes van hun klantprojecten te garanderen.   Gerichte opleidingen, Toolboxen, veiligheidsoverleg en pre-operationele- en evaluatiemeetings zijn maar enkele van de werkinstrumenten die wij onontbeerlijk vinden om de kwaliteit van onze diensten te verzekeren.

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie