Welding

Interlashing verzorgt alle laswerken die uitgevoerd dienen te worden ten behoeve van het veilig zekeren van lading in schepen. Uiteraard zorgen wij ook voor het verwijderen van lasogen en stoppers na aankomst en lossing van de lading.

Met de lasmethodekwalificatie (LMK) toont Interlashing aan dat wij de lastechnische kennis bezitten voor het lassen van de door de klant gevraagde verbindingen. U kunt er zeker van zijn dat de gelaste constructies aan de gestelde eisen en normen voldoen.

Lassen van D-rings (sjorogen)

Indien er in het ruim of op  het dek van een schip geen adequate sjorpunten beschikbaar zijn, worden er bijkomende beweegbare klapogen gelast. Deze maken het mogelijk om op een snelle en efficiënte manier, lashingen aan te brengen om ladingen zeewaardig vast te zetten.

Lassen van brackets (stoppers) en beams (lange I profielen)

Deze zijn beschikbaar in diverse afmetingen en maten (I en L profielen) en worden aangebracht rondom of onder de te zekeren lading. Deze techniek of methode wordt vooral gehanteerd om zeer zware stukken zeevast te zetten. Deze brackets en/of beams voorkomen zo het glijden of schuiven van de projectlading. Als variant van deze stoppers maakt Interlashing ook clips. Dit zijn stalen platen voorzien van een uitsparing, die tegen en over de basis van het te vervoeren object worden gelast en die zowel het schuiven als kantelen voorkomen.

Schoonschip

Door het afbranden, gutsen en schoonslijpen in ruimen en dekken van schepen en pontons, worden deze weer in originele staat terug bezorgd aan de eigenaars.

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie